Kannattajille: Lisää paikkakuntalaisia pelaajia

Useasti kuule Masku-Areenan katsomoissa puhetta, että missä kaikki oman kylän pojat ovat. Mestiskaukalossa kun ei menneinä vuosina ole liiemmin näkynyt lempääläläisiä jääkiekkoilijoita. Nyt siihen on tullut muutos, muutos parempaan suuntaan. Pistehai Lassi Mattila on ollut pitkään yksi ja ainoa LeKin oma kasvatti Mestiksessä ja Tierannan veljekset Anssi ja Teppo edustivat myös paikallista väriä. Uusia nimiä on kuitenkin tullut ja on tulossa. Uusimpana esimerkinä tuore LeKin sopimuspelaaja, keskushyökkääjä  Sami Laakso, joka on LeKin oma kasvatti. Viimeksi hän pelasi Tapparan A-junioreissa, jonne siirtyi Lempäälästä neljä vuotta sitten. Viime kaudella Hakkarissa nähtiin myös puolustaja Mikko Laksola ja hyökkääjät Elias Peltonen sekä Henrik Haapala, joilla kaikilla on Lempäälä-tausta.

Sami Laakso on Lempäälän Kisan omia kasvatteja

Sami Laakso on Lempäälän Kisan omia kasvatteja

Sami Laakso, olet kannattajien paljon toivoma paikkakuntalainen, tuoko se lisäpaineita?

– Ei negatiivisia paineita, pientä extrapotkua vaan, kun pelaa kotiseuran menestyksen puolesta.

Olet Lempääläläinen ja työskentelet emoseurassa. Onko etua tai haittaa, että tuntee paikat ja seuran tavat?

– Eduksi voi laskea, että on pienestä asti pelannut samassa hallissa, joten sen ja ympäristön ainakin tunnen. On paljon tuttuja ihmisiä. Toki epäilijöitäkin luultavasti riittää.

Uskotko mielenkiinnon lisääntyvän Mestistä kohtaan nyt, kun ringissä on paljon lempääläläisiä pelaajia?

– Toivottavsti näin käy. Uskoa ainakin löytyy.

Laakso pitää näinkin pienen paikkakunnan seuralle, verrattuna muihin Mestispaikkakuntiin, elintärkeänä, että riveissä on täkäläisiä pelaajia. Se, että oman tai yhteistyöseurojen kautta löytyisi pelaajapolku edustusjoukkueeseen ja että nuorilla olisi halua edustaa omaa seuraansa myös aikuisiällä on iso asia.

Miten treenikausi on alkanut ja mitkä ovat ensi kauden tavoitteesi?

– Joka toinen viikko on joukkueharjoittelua ja joka toinen omatoimista. Hyvältä näyttää tekeminen Gladin Jarkon alaisuudessa. Tavoitteina on auttaa LeKiä ja parantaa omaa sekä seuran peliä kauden edetessä. Tavoite on antaa näyttöjä myös Tapparan suuntaan.

Yksi kommentti

  1. Antti Piiroinen

    Minä Olen Nuori mies 25.vuotias harrasmies minä olen Kotitanhualla haluan muuttua Miehen
    kovasti muuttuu haluan olla mies

    Vastaa

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?