Kylmäasemalle murtauduttiin

Ideaparkin Seo-kylmäaseman raha-automaattiin murtauduttiin torstain 27. ja perjantain 28. kesäkuuta välisenä yönä. Automaatin sisältä anastettiin rahalipas. Varas tai varkaat saivat mukaansa vähäisen summan rahaa. Poliisi kaipaa tapauksesta mahdollisia silminnäkijähavaintoja.

Tauluvarkaudesta kaivataan vihjeitä

Taide ja Antiiki Juana -taidehallin pihassa seisseestä kuorma-autosta kähvellettiin noin neljäkymmentä taulua 14. kesäkuuta. Tapaus sattui aamuyöllä. Taidehalli sijaitsee Ideaparkin vieressä osoitteessa Marjamäentie 240.

Valvontakameraan on tallentunut, kuinka kuorma-auton sivuovet avattiin ja kaksi miestä siirsi taulut punaiseen Mazda-merkkiseen farmariautoon. Varastetut teokset ovat pääosin suomalaisia, ja suurin osa niistä on öljymaalauksia.

Löytöpalkkio luvattu

Taide ja Antiiki Juanan yrittäjä Pertti Rönkä on luvannut löytöpalkkion varkauden selvittäjälle.

Taulujen arvo on kymmeniä tuhansia euroja. Kalleimmat teokset ovat hinnaltaan yli 5 000 euroa. Tauluja ei ollut vakuutettu.

Vihjetiedot tapauksesta voi jättää Lempäälän poliisille.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?