Murto- ja autovarkauksia viikonloppuna

Kuljussa Kiimakallion alueella murtauduttiin rakenteilla olevaan omakotitaloon lauantain 29. ja sunnuntain 30. kesäkuuta välisenä yönä. Autotallin ovi oli väännetty sorkkaraudalla auki.

Samana yönä murtauduttiin myös Moision Marjakaaressa rakenteilla olevaan omakotitaloon. Ulko-oven lukko oli saatu auki käyttämällä apuna jonkinlaista puunpalasta. Lisäksi autotallin ovea oli yritetty avata sorkkaraudalla, mutta sitä ei ollut saatu auki. Mitään ei todettu varastetuksi.

Viikonlopun aikana murtauduttiin myös Palomäenpolun rivitaloalueella sijaitsevaan varastokonttiin.

Myös moottoriajoneuvovarkauksia

Kesäkuun viimeinen viikonloppu osoittautui Lempäälän poliisille normaalia työläämmäksi. Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä poliisin tietoon tuli murtovarkauksien lisäksi kaksi moottoriajoneuvovarkautta.

Kahamäen asfalttiasemalta Lempäälästä vietiin Valmet-merkkinen traktori, johon oli kytkettynä peräkärry. Ajoneuvo on vuodelta 1965, siinä on hytti ja väriltään se on punainen.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä varastettiin myös henkilöauto Helsingintiellä sijaitsevan korjaamon pihasta. Auton rekisterinumero on XYH-663 ja se on malliltaan Citroen Xantia. Auto on vihreän värinen.

Lempäälän poliisi kaipaa havaintoja varastetuista kulkuneuvoista.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?