Savikurki ja Vainomaa ylivoimaiseen voittoon Italiassa

Taina Savikurki ja Jaak Vainomaa.

Taina Savikurki ja Jaak Vainomaa.

Taina Savikurki ja Jaak Vainomaa voittivat 10-tanssin WDSF Open -kilpailun Italian Alassiossa. Finaalissa suomalaispari oli ylivoimainen. Savikurki ja Vainomaa voittivat kaikki kymmenen kilpailutanssia.

– Kilpailu oli todella rankka, sillä hallissa oli erittäin kuuma. Kuitenkin tanssimme hyvin ja meillä oli onnistunut päivä, Vainomaa kertoo.

– Tämä oli kevätkauden viimeinen kilpailumme, joten saatoimme nauttia suorituksesta. Kilpalattioille palaamme loman jälkeen elokuun alussa Bangkokin World Openissa.

Taina Savikurki ja Jaak Vainomaa ovat tämän hetken menestynein vakio- ja latinalaistanssipari Suomessa. He ovat 10-tanssin moninkertaisia Suomen mestareita ja hallitsevia vakiotanssien Suomen mestareita. 10-tanssin EM-pronssia pari on voittanut vuosina 2012 ja 2013. Vuonna 2011 pari ylsi 10-tanssin MM-finaaliin ollen viides, ja vuonna 2012 sijoitus oli seitsemäs.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?