Kuokkalankoskelle haetaan jälleen Kesätyttöä

Kuokkalankosken Markkinat järjestetään runsaan viikon kuluttua Lempäälässä. Markkinperinteeseen kuuluu Kesätytön valinta. Kesätytöksi on asettunut ehdolle kolme nuorta naista: Anna Lehtola Lempäälästä, Hanna-Kaisa Rantanen Ruovedeltä ja Janita Rapatti Orivedeltä.
Viime vuonna Kuokkalankosken Markkinoiden Kesätytöksi valittiin nokialainen Jenna Heikkilä.
Yleisö voi äänestää suosikkiaan jo ennakkoon osoitteessa www.kuokkalankoskenmarkkinat.fi  Kesätytön valitsee markkinapäivänä paikalla oleva tuomaristo.
Lauantaina 20. heinäkuuta pidettävien Kuokkalankosken Markkinoiden järjestelyistä vastaa Lempäälän Rotaryklubi.  Kuokkalankosken Markkinoita on järjestetty tätä ennen kaikkiaan 21 kertaa.

Äänestä suosikkiasi

Anna Lehtola

Anna Lehtola

Nimi : Anna Lehtola

Ikä : 18

Asuinpaikka: Lempäälä

Pituus : 168cm

Silmien väri : sinivihreä

Harrastukset : Tanssia ja golfia olen harrastanut pienestä saakka. Myös erilaisten käsitöiden tekeminen on aina ollut lähellä sydäntä ja sitä kautta myös blogiharrastukseni on lähtenyt käyntiin.

Perhe : Vanhemmat ja parikymppinen isoveli

Työpaikka/koulutus : Opiskelen Lempäälän lukiossa, minkä ohella työskentelen Ideaparkissa Lasten- ja nuorten kulttuurikeskus Pii Poossa.

Muuta: Olen aina pitänyt esiintymisestä ja siksi kiinnostuin tästä kilpailusta. Monet muutkin asiat saavat minut helposti innostumaan, ja siksi löydän vähän väliä uusia kiinnostuksen kohteita. Nyt olen esimerkiksi alkanut harjoitella kitaran soittoa ja ammuntaa. Otan uudet haasteet mielelläni vastaan ja niiden kautta opin myös huomaamaan, mistä todella pidän. Mielekäs tekeminen tuo minulle paljon hyvää energiaa, joka saa yleensä muutkin innostumaan.

Hanna-Kaisa Rantanen

Hanna-Kaisa Rantanen

Nimi: Hanna-Kaisa Rantanen

Ikä: 22

Asuinpaikka: Ruovesi

Harrastukset: Punttisalilla käynti sekä fitness. Lisäksi  valmennan jääkiekkojunioreita ja olen aktiivisesti mukana Mannerheimin Lastensuojeluliiton tapahtumissa, koska lasten ja nuorten asiat ovat lähellä sydäntäni.

Pituus: 167 cm pitkä

Silmienväri: siniharmaa.

Perhe: Perheeseeni kuuluvat äiti, isä, sekä pikkuveli ja koira.

Työpaikka/koulutus: Valmistuin Kuortaneen Urheiluopistolta keväällä 2013 liikuntaneuvojaksi. Kesätöikseni pidän uimakoulua, sekä urheilukoulua ja olen toimitsijana pienimuotoisissa urheilukilpailuissa.

Muuta: Luonteeltani olen iloinen, aina niin hymyileväinen, huolehtiva, ihmisläheinen, en pelkää tarttua haasteisiin ja panostan kaikkeen aina 100-prosenttisesti. Olen yleensä porukan hauskuuttaja. Jonkun verran olen ollut mukana kuvauksissa ja kauneuskilpailuissa. Vuonna 2012 olin Miss Tampere semifinaalissa sekä Valon neito 2012 finaalissa.

 

Janita Rapatti

Janita Rapatti

Nimi : Janita Rapatti

Ikä : 22

Asuinpaikka: Orivesi

Pituus: 160 cm

Silmien väri: vihreä

Harrastukset: valokuvaus, netti ja kavereiden kanssa autolla kruisailu

Perhe : poikaystävä, äiti, isä, isoveli, kaksi pikkuveljeä, koira ja kissa

Työpaikka/koulutus: lähihoitaja. Lastenhoitajana eskariryhmässä.

Muuta: Olen facebook-riippuvainen, iloinen, kiltti, reipas ja kavereista aina huolta pitävä tyttö.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?