”Kaikki on vielä riipin rääpin”

Lukija toteaa, että Lempäälän K-marketin parkkipaikka ei nykyisellään ole kovin viihtyisä paikka syödä jäätelötötteröä. Pysäköintikieltomerkki lojuu maassa, ja kaivanto on jäänyt peittämättä.

Lukija toteaa, että Lempäälän K-marketin parkkipaikka ei nykyisellään ole kovin viihtyisä paikka syödä jäätelötötteröä. Pysäköintikieltomerkki lojuu maassa, ja kaivanto on jäänyt peittämättä.

Lehden lukija kiittää Lempäälän-Vesilahden Sanomia jutusta, jossa kerrottiin, että sorakasa ei enää tuki kevyenliikenteenväylää Tampereentiellä. Lempäälän keskustassa on hänen havaintonsa mukaan kylläkin sorakasoja ja liikennemerkki pitkin pituuttaan maassa toisessa paikassa, K-marketin parkkipaikalla.

– Siellä jäätelökioski on siirretty kunnan kultakuusen viereltä parkkipaikalla uuteen paikkaan lähemmäksi Tampereentietä. Siellä on vedetty johtoja, mutta maakasoja on vielä siistimättä kuin kaatopaikalla. Jäätelönsyöjille tarkoitetut kaksi penkkiä ovat vanhalla paikalla Kuusitien puolella, ja näin, kun pikkupoika kompastui siellä tuuttinsa kanssa sorakasaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?