Juhlaturnaus: Krääkkiössä pelattiin rantalentopalloa aurinkoisessa säässä ja aurinkoisella mielellä

Rento tunnelma tuo joukkueet Krääkkiöön vuodesta toiseen

Hyvätasoista lentopalloa nähtiin pitkin päivää, kun 25 joukkuetta ottivat yhteen. Kuva: Katariina Onnela

Hyvätasoista lentopalloa nähtiin pitkin päivää, kun 25 joukkuetta otti yhteen Krääkkiössä. Kuva: Katariina Onnela

Krääkkiöturnaus Vesilahdessa keräsi 14. heinäkuuta rantalentopalloilijat viettämään lauantaipäivää juhlaturnauksen merkeissä. Järjestyksessään kahdeskymmenes turnaus alkoi alunperin Krääkkiön kyläläisten ja Ameen mökkiläisten välisistä otteluista. Tapahtuma kasvoi pikkuhiljaa Vesilahden kylien väliseksi turnaukseksi ja siitä nykyisiin mittoihinsa. Tänä vuonna joukkueita oli mukana jo kaksikymmentäviisi, ja pelaajia saapui paikalle ympäri Pirkanmaata.

Turnauksen pääjärjestänä toiminut Reijo Mehto ei sairastapauksen vuoksi päässyt juhlaturnauksen tunnelmasta nauttimaan, mutta hänelle välitettiin kiitokset ja pikaiset paranemiset kaikilta joukkuelta ja talkoolaisilta. Järjestelyvastuu oli turnauspäivänä Anne ja Jyrki Mehdon sekä Jori Sundellin harteilla. He lähettivät lämpimät kiitokset järjestelytalkoissa tänäkin vuonna mukana olleille Krääkkiön kyläläisille, jotka hoitivat muun muassa grillipistettä ja kahviota. Anne Mehdon mukaan varsinkin Elli Komun leipomukset ovat jo vuosia houkutelleet palloilijoita sokeroimaan suupieliään. Tiimi kiittää myös joukkueita, jotka saapuvat Krääkkiöön pelaamaan vuodesta toiseen.

– Turnauksen tuotto menee Krääkkiön nuorten hyväksi. Matkoja on tehty Lintsille ja Powerparkiin, kertoo Anne Mehto.

Turnaus on joka vuosi päättynyt Reijo Mehdon ilmoitukseen ensi vuoden turnauspäivästä. Tänä vuonna ilmoitusta ei tullut, mutta jatkoa seuraa silti.

– Miksi lopettaa, jos turnauskansalla riittää kiinnostusta, Anne Mehto tuumaa.

 

Tulokset:

A-sarja

1. LeKi Bits
2. Pallopojat
3. Hinkki Team
4. MuHe

B-sarja

1. Team Lehtoranta
2. Juju
3. KaLe veteraanit
4. Revohka

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?