Kesolan risteyksessä rikkoo autonsa

Tiessä oleva tietyökuoppa rikkoo kuvan lähettäjän mukaan autoja.

Tiessä oleva tietyökuoppa rikkoo kuvan lähettäjän mukaan autoja.

Kuvan lähettäjä toteaa, että nopeusrajoitus on tietyömaan kohdalla aivan liian suuri.

Kuvan lähettäjä toteaa, että nopeusrajoitus on tietyömaan kohdalla aivan liian suuri.

Vesilahden kauppakeskuksen tuntumassa ns. Kesolan risteyksessä on tieremontin vuoksi vaarallinen paikka.
Keskiviikkona 17. heinäkuuta paikalta kuvat ottanut ja toimitukseen ne lähettänyt Ismo Sand kertoo, että paikalla on paha kynnys.50 km/h-nopeusrajoitus on hänen mielestään aivan liian suuri.

– Tieremontin paikalta on päällyste otettu pois. Tiellä olevaa rappusta/putousta korjattiin hiukan, jolloin se kesti yhden vuorokauden. Tässä kohtaa minä ja lukemattomat muut olemme revittäneet automme helmoja ja pohjia.
– Kulkiessani siitä on paikalla ollut muutamia, jotka ovat ajaneet autonsa sivuun ja katselleet, mitä autonpohjalle on tapahtunut. Korkeusero ei siedä kuin maasturin ja isommat autot, Ismo Sand kertoo.

Yksi kommentti

  1. Tuukka Nuutero

    Tuo tietyö kohta on kyllä varmasti ikävä ajaa kuormurilla läpi. Ihmettelen vaan sitä, että mitenkä ihmiset ajavat tuommoiseen töyssyyn? Onko sitä rajoituskylttiä pakko noudattaa siinä tietyön kohdalla, jos näkee, että tiessä on syvä reikä?
    Omalla autollani en ole saanut pohjaa ottamaan tuossa kohtaa kertaakaan kiinni, eikä muitakaan ongelmia ole ollut. Enkä todellakaan aja millään maasturilla. Autossani on lisäksi 35profiilin kumit vanteilla, eli todella matalaprofiiliset. Autoani olen myös madaltanut siten, että se on juuri ja juuri lain sallimissa rajoissa (lain määräämä pienin sallittu maavara 8cm).
    Ajan itse tuohon kohtaan siten, että hidastan vauhdin asvaltilla aina n10km/h asti ja sitten valutan sillä nopeudella tietyön läpi ilman mitään erityis kikkailuita ihan suoralla linjalla ”portaan” loivimmasta kohdasta läpi. Eikä oma tai muidenkaan vauhti siinä paljoa hidastu, koska tietyön alue on niin pieni.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?