Punk saapuu jälleen Puntalaan

Jysky Fredriksson ja Mikko Koivuluoma rakentavat Puntala-rockia yhdessä muun talkooväen kanssa. Päälavalle nousevat punk-bändit Yhdysvalloista, Japanista ja Brasiliasta asti.

Jysky Fredriksson ja Mikko Koivuluoma rakentavat Puntala-rockia yhdessä muun talkooväen kanssa. Päälavalle nousevat punk-bändit Yhdysvalloista, Japanista ja Brasiliasta asti.

Ensi viikonloppuna 26.-27. heinäkuuta muuttaa Puntalan leirintäalue muotoaan festivaalialueeksi, kun perinteinen Puntala-rock tuo punk-kansan Lempäälään. Puntalan kahdella lavalla kuullaan kahtatoista ulkomaista bändiä ja kahtakymmentäkolmea suomalaisia esiintyjää. Perjantain pääesiintyjänä lavalle nousee kotimainen Nolla Nolla Nolla ja lauantain viimenen bändi on Suomessa ensimmäistä kertaa esiintyvä englantilainen The Mob. Muita odotettuja esiintyjiä ovat kolmekymmentävuotisjuhlakeikkansa heittävä Valse Triste ja Brasilialainen Agrotoxico.

Puntala-rockia kroonisesti vaivaava tilanpuute on saanut järjestäjät rajoittamaan kaksipäiväisten lippujen myyntiä entisestään. Majoitus ja parkkikapasiteetin rajallisuuden vuoksi kahden päivän lippuja on tarjolla 1700. Puntalan puuhamies Mikko Koivuluoma Lempäälän Karusellista kertoo Puntala-rockin etsivän aktiivisesti lisätilaa lähipelloilta, mutta toistaiseksi huonolla menestyksellä.

Viikonloppuna onkin tiedossa autojonoja ja ruuhkaa Vanhalla Rantatiellä, kun Puntala pyörähtää käyntiin.

Puntala-rock nousee Puntalan leirintäalueelle talkoovoimin. Työt olivat keskiviikko-iltapäivällä jo hyvässä mallissa.

Puntala-rock nousee Puntalan leirintäalueelle talkoovoimin. Työt olivat keskiviikko-iltapäivällä jo hyvässä mallissa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?