Varkaat veivät työkaluja asukkaiden ollessa kotona

Maanantaina 5. elokuuta kävi Lempäälässä Iisakintiellä varkaita. Varkaat veivät illalla kello kymmeneltä omakotitalon varastosta työkaluja. Talonväki oli samaan aikaan kotona. Poliisi kaipaa tuntomerkkejä kahdesta miehestä ja heidän autostaan, joka on seissyt varkauden aikana keskellä tietä.

Toimitukseen tulleen tiedon mukaan etenkin Moision ja Kuljun alueella on tänä kesänä liikkunut paljon varkaita. Varkaiden kerrotaan vieneen tavaraa pihoilta, vaikka asukkaat ovat olleet kotona. Poliisi vahvistaa tiedon eikä sulje pois mahdollisuutta, että kyseessä olisi sama porukka. Vihjeet varkaista ja heidän kulkuvälineestään voi ilmoittaa poliisille.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?