Loiskeen 03-pojat turnausvoittoon

Sääksjärven Loiskeen 03-pojat jatkavat pirteitä esityksiä. Joukkue osallistui Mäntässä pelattuun KMV-turnaukseen 11. elokuuta. Päivän päätteeksi ei jäänyt epäselvyyttä, kuka oli turnauksen paras joukkue, vaikkakin ensimmäisen pelin ensimmäiset 15 minuuttia oli Loiskeen kannalta aika hirveätä katseltavaa.

Ensimmäinen laukaus kohti Loiskeen maalia ja JJK johtaa yksi nolla. Loiskeen pojilla ei tuntunut oikein mikään onnistuvan ja vastustajalla onnistui kaikki. JJK johti peliä 15 minuutin kohdalla 3–1 ja kun peliaika oli vain 25 minuuttia tuli Loiskeen poikien pelaamiseen hieman liikaa yrittämistä ja hätäilyä.

Loiske sai oman pelinsä kulkemaan pelin lopussa jollain tapaa ja sai tasoitettua pelin loppunumeroiksi 3–3. Ensimmäisen pelin haparoinnin jälkeen pojat kokosivat itsensä ja voittivat kaksi seuraavaa alkulohkon peliä. Ensin kaatui Jämsänkosken Ilves 8–0 ja sen jälkeen Oriveden Tuisku 10–0. Lohkovoiton seurauksena edessä oli loppuottelu, jossa vastaan asettui JJK:n toinen peliryhmä. Loppuottelussa Loiske esitti varmaa peliä ja voitti ottelun selvästi 4–0.

Jan Mäkiranta

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?