Kisa avasi KooVee-tappiolla kiekkosesongin

Jääkiekon treenipelikausi saatiin alkuun, kun Mestis-seura Lempäälän Kisa kohtasi sarjaporrasta alempana pelaavan KooVeen Hakkarissa. Tehopaikkansa tuhlaillut Kisa hävisi pelin terävästi viimeistelleelle KooVeelle lukemin 3–5. Myös puolustus- ja maalivahtipelaaminen olivat lempääläisillä kesäterässä.

Kisan maaleista vastasivat Toni Niemi, Otto Räty ja Riku Brander. Heistä kokenut Niemi voidaan nimetä kotipoikien parhaaksi pelaajaksi. KooVeesta tehot 2 + 2 tehoillut duo Saku TuominenMarkus Jokinen onnistui erinomaisesti.

Seuraava peli käydään perjantaina 16. elokuuta, kun Kiekko-Vantaa Etelä-Korean apuineen saapuu Hakkariin. Uutena LeKin try out -pelaajana kaukalossa esiintyy 21-vuotias hyökkääjä Markus Korkiakoski, jonka tausta löytyy Oulun Kärpistä ja viime kaudelta Kajaanin Hokista. Myös muutama liigapelaaja Tapparasta saapuu Lempäälään perjantaina.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?