Nelosdivarissa koettiin trilleri Hakkarissa

Takaa rinnalle ja ohi, mutta loppusekunneilla vastustaja iski kyyn lailla. Siinä tiivistetty kupletin juoni LeKi-futiksen ja Nekalan Pallon välisestä jalkapallon nelosdivarin ottelusta 11. elokuuta.

NePa meni johtoon, LeKi tasoitti, NePa meni rankkarista uudelleen edelle, LeKi tasoitti taas ja iski pari minuuttia ennen loppua hattutemppua tuulettaneen Tommi Lehtimäen kolmannella osumalla 3–2-kotijohtoon.

Tuomari vei pallon keskelle, LeKi nappasi sen pian itselleen, hyökkäsi yltiöpäisesti ja NePa pääsi harhasyötön jälkeen lähettämään pitkän syötön. LeKi-toppari Juuso Ojala purki uhrautuvaisesti pallon sivurajasta yli. Tuomitusta heitosta lingottiin pitkä pallo lempääläismaalille, jossa se meni flipperinä edestakaisin, osui lempääläisten mielestä vastustajan käteenkin, mutta lopulta pallo löysi tiensä ohi molari Joonas Haapasaaren ja lopputulos kirjattiin 3–3.

Koko pelin tapahtumia ajatelleen tasuripiste on kotijoukkueelle hyvä tulos, NePa oli ottelun dominoivampi osapuoli. Joskin LeKi loi muutamilla hyvillä iskuilla maalien ohella parikin avopaikkaa.

Sarjapaikastaan taistelevan LeKin rivistö harvenee uhkaavasti, kun Panu Niskanen siirtyi loppukaudeksi opiskelupaikkakuntansa Turun alueen seuraan, Samu Nevala lähtee opiskeluvaihtoon ja Joonas Haapasaaren opinnot alkavat Rovaniemellä.

Kolmosdivarissa Loiske mielii pisteitten tielle neljän peräkkäisen tappion jälkeen torstaina 15. elokuuta TKT:n saapuessa Sääksjärvelle. Vesilahden Visan taival vitosdivarissa sen sijaan alkoi ja taitaa loppuakin tähän kauteen, ainakin toistaiseksi. Häviöitä häviöiden perään kuitannut Visa otti pataansa Janakkalassa lukemin 1–5 ja eroa säilymispaikalle on jo pitkälti yli kymmenen pistettä.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?