Vihdoin toimiva bussiliikenne Höytämöön

Älkää nyt hyvät ihmiset enää jaksako valittaa Höytämön liikenneyhteyksistä, kun lopultakin Höytämöön ja Paunuun saadaan toimiva, säännöllinen ja edullinen bussiyhteys.

Varsinaisilta Höytämön ja Uuden-Euroopan alueilta on paljon lyhyempi matka kulkea jalkaisin tulevan bussireitin varteen kun mitä oli sunnuntaisin Paunun perukoilta, kun syöttöliikennebussi ei kulkenut.

Aikani jaksoin minäkin odotella parempia joukkoliikenneyhteyksiä Paunun alueelle. Kun niitä nimilistoista ynnä muista toimenpiteistä huolimatta ei saatu, väsyin työssä käyvänä henkilönä epäluotettavaan syöttöliikennerumbaan ja muutin muualle, parempien liikenneyhteyksien alueelle.

Joten nyt, kun jotakin todella positiivista asian suhteen tapahtuu, niin tuntuu todella omituiselta, että jotkut väittävät olleensa tyytyväisiä syöttöliikennesysteemiin.

Nyt junalla matkustava

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>