Sateenkaaren päiväkoti menossa myyntiin

Yhtenä Vesilahden talouden tervehdyttämisohjelman kohteena on Sateenkaaren päiväkodin kiinteistön myynti. Päiväkodin toiminta on tänä syksynä siirretty Posteljoonin päiväkotiin, joka sijaitsee K-market Karamellin vieressä.

Sivistysjohtaja Tiina Kivisen mukaan uudet tilat ovat sopivammat päiväkotitoimintaan. Posteljoonin tiloihin mahtuu enemmän lapsia, ja sen sijainti on parempi kuin Sateenkaren päiväkodilla, joka toimi vanhassa omakotitalossa.

Sateenkaaren päiväkodin tontilla on kaksi kiinteistöä. Kaavan perusteella kiinteistöt on tarkoituksenmukaista myydä yhtenä kokonaisuutena. Niinpä kunnanhallitus ehdottaa kunnanvaltuustolle, että se antaa kunnanhallitukselle valtuudet myydä tarjousmenettelyllä koko tontin.

Jos kiinteistö myydään, säästää kunta huolto- ja korjauskustannuksissa. Osa teknisen toimen työpanoksesta voidaan ohjata muiden kiinteistöjen ylläpitoon. Kunnanvaltuuston päätöksen mukaisesti myynneistä saadut rahat ohjataan lainanlyhennyksiin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?