Loiskeella kohtalon viikot

Sääksjärven Loiskeen kolmosdivisioonaa pelaava jalkapallomiehistö on luisunut jyrkään alamäkeen. Syyskierroksen viisi ensimmäistä ottelua ovat tuottaneet tasan nolla pistettä ja mikä ikävintä, peliesitykset ovat heikentyneet heikkenemistään.

Viimeisimmässä kotipelissä Loiske syyllistyi liki anteeksiantamattomaan luovuttamiseen, kun se romahti TKT:lle peräti lukemin 0–8 (0–1). Avausjakso oli vielä kohtuullisen tasaista, mutta TKT:n toinen ja kolmas osuma katkaisivat karmealla tavalla sääksiläisten selkärangan ja moraalin.

Eilen käytiin Ylöjärvellä Loiskeen kauden tähän mennessä tärkein peli, kun se kohtasi sarjan toiseksi viimeisenä majailleen Ryhdin. Jos Loiske kotiutui Ylöjärveltä kolmen pisteen kanssa, helpottui olo huomattavasti. Jos saalis oli jälleen nolla pistettä, alkaa putoamispyörre imaista joukkuetta entistä pahemmin kitaansa.

Katse kääntyykin Loiskeen kokeneeseen valmennukseen eli Kari Nikkilään ja Jani Alanteeseen, joiden pitää jollain keinolla saada joukkueen ilme ja pelaaminen käännettyä paljon positiivisempaan suuntaan.

LeKi-futis sen sijaan vankisteli sarja-asemaansa nelosdivarin keskikastissa nappaamalla sarjan heittopussilta FC Teivolta pisteet järkälemäisellä 7–0-vierasvoitolla.

– Kaksi voittoa loppusyksyn peleistä ja joukkue on varmasti turvassa. Peli-ilme Teivoa vastaan oli etenkin toisella puoliskolla hyvä. Tulevaisuuskin näyttää valoisammalta, neuvonpitoa on käynnissä useammankin valmentajaehdokkaan kanssa, tiedottaa LeKi:n valmentaja Petri Mäkinen, joka seuran puheenjohtajana ikään kuin joutui edustustiimin tämän kauden luotsiksi. Mäkinen itse ei edustustiimin valmennustehtävässä jatka.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?