Hauralan perhetapahtumassa ei ollut pöllömpää

Pajassa syntyi sympaattisia pöllöjä kotiin vietäviksi.

Pajassa syntyi sympaattisia pöllöjä kotiin vietäviksi.

Aurinkoinen sää suosi Hauralan omakotiyhdistyksen järjestämää perhetapahtumaa maanantaina 19. elokuuta Lempoisten koululla. Alkajaisiksi kuultiin yhdistyksen puheenjohtajan Olli-Taavetti Kankkusen tervehdyssanat sekä kulttuurikoordinaattori Talvikki Torpan puheenvuoro ja Lempositen koulun apulaisrehtori Janne Viitalan tilannetiedotus koulun rakennusprojektin etenemisestä.

Pihapiirissä leikittiin ulkoleikkejä ja kuunneltiin isä- ja poika-Hakalan harmonikansoittoa sekä nautittiin muuripadassa grillattua makkaraa. Sisätiloissa nähtiin uuden kiertävän lastenkulttuuripaketin Onni Lehtopöllön tarinan ensiesitys ja päästiin askartelemaan pöllöjä ja siilejä. Tero Taikuri tötteröhattuineen keräsi vielä väen liikuntasaliin ihmeellisten temppujen ja ilmapalloeläinten seuraan.

Makkaranpaistotunnelmia koulun pihalla

Makkaranpaistotunnelmia koulun pihalla

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>