Löytöpalkkio meni jo

Kiitos sinulle naishenkilö, joka löysi opiskelijan ruskean lompakon sunnuntaina 18. elokuuta Pirkanhovin pihasta tai läheisyydestä. Olit palauttanut sen Lempäälän Kelaan, josta soittivat tälle opiskelijalle. Olimme kaikki tosi iloisia, että vielä on rehellisiä ihmisiä, jotka hoitavat homman noin hienosti. Et kuitenkaan ollut jättänyt henkilötietojasi palautuspaikkaan, jotta olisimme voineet antaa sinulle pienen löytöpalkkion korvauksena. Tämä opiskelija on lapsenlapseni ja hän soitti minulle, että lähtisin lompakon noutamaan (matkaa 65 km) ja toimittaisin postissa asianomaiset kortit ja rahat hänelle 200 km päähän paikkakunnalle, jossa hän opiskelee.

Hämmästykseni oli suuri kun lompakossa ei ollutkaan opiskelijan 50 euroa.

Olit käyttänyt oman käden oikeutta ottaa löytöpalkkion suoraan opiskelijan pienestä budjetista. Syy selvis,i miksi et ollut jättänyt yhteystietojasi. Ei tulisi minulle mieleenkään ottaa toisen omaisuutta, vaikka sen löytäisinkin.

Jos sinulle tulee omantunnon tuskia ottamastasi 50eurosta, niin yhteystietoni saat toimituksesta, jotta voidaan palauttaa ottamasi raha lompakon omistajalle. Kuten kaikki tiedämme opiskelijoitten pienet rahat, niin tämäkin olisi tarpeen.

Rehellisyys maan perii.

 

Pettynyt mummu

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?