Kisa kiinnitti tulevaisuuden tähtiä joukkueeseensa

Pala palalta rakentuva Lempäälän Kisan jääkiekon Mestis-joukkue sai kolme lisäpalasta, kun nuorukais-trio Riku Brander, Tomi Iso-Mustajärvi ja Matias Simontaival raapusti allekirjoituksensa Kisan sopimustarjouksen alle.

Kunkin pelaajan sopimus on suuren maailman tyyliin kaksisuuntainen eli mahdollistaa SM-liigalainojen tullessa peliajan saannin Kisan farmiseurassa KooVeessa.

Trio vakuutti lempääläisten valmennusjohdon Jarkko Gladin ja Matti Kaipaisen hyvillä otteillaan harjoituksissa sekä harjoituskepeleissä. Simontaival etenkin on olut suorastaan yksi parhaista LeKi-pelaajista elokuun ajan treeniotteluissa.

Pelaajapakkkaan kiinnitettäisiin ilomielin myös Kärppien kirjoilla oleva Markus Korkiakoski, mutta hänen kohtalonsa on oululaisten kädessä. Kisan rosteria täydennnetään hyvin todennäköisesti myös kahdella kokeneen kaartin hyökkäyspäänpelaajalla.

Myös Kisassa useamman kauden ajan pelannut Olli Kalliosaari on saanut sopimustarjouksen. Ässistä Lempäälään saapunut Aki Juusela puolestaan sai Keravalla kolhun olkapäähänsä, joka parantunee sarjan alkuun mennessä.

Kisan pelikuviot alkavat mennä valmennuksen haluamiin muotteihin pikku hiljaa, mistä kertovat myös viimeisten harjoituspelien tulokset: HCK–LeKi 1–3, LeKi–HCK 6–2 ja LeKi–Tappara/A 6–2.

Harjoituspelien perusteella Matias Simontaipaleen ja Markus Korkiakosken ohella konkari Antti Hilden, järkäleen kokoinen pakki Mikko Heiskanen ja molemmat maalivahdit eli Tomas Kral ja Jarno Laitinen ovat lupaavassa syyskunnossa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?