Visan niukkojen tappioiden saldo sen kuin jatkuu

LeKi-futikselle tuli hikinen syksy

Jalkapallon alasarjojen syyspeleistä tulee etenkin Lempäälässä tiukkaa taistelua, sillä nelosdivarissa LeKi-futis ei onnistunut kahdessa tärkeässä ottelussaan karistamaan putoamispeikkoa kannoiltaan.

Lempäälässä LeKi hävisi Forssalle niukasti 0–1 ja Parolassa paikallinen Visa vei lempääläisiltä kaksi pistettä 3–3 päättyneessä kamppailussa. LeKi:n ero putoamisviivaan on neljä pistettä ja sarjaa on pelaamatta neljä kierrosta eli mitä vain vielä voi tapahtua.

Forssa-ottelussa ongelmana oli tehottomuus maalipaikoissa. Parolassa sen sijaan joukkue meni kipsiin, kun peli vietiin perunamaata muistuttavalle ja vailla rajaviivoja olevalle Pekolan kentälle. Lempääläisten maalit merkittiin Janne ja Tommi Lehtimäen nimiin sekä tasoitusosuma aikuissarjoissa avausmaalinsa tehneen Antti Raunion piikkiin.

Vesilahden Visa puolestaan hyvästelee vitosdivarin tämän kauden jälkeen. Joukkue pelaa kierroksesta toiseen tasaisia otteluita, mutta rutiini, kovuus ja onnikaan eivät visalaisia ole tällä kaudella hellineet.

Visan viisi viimeisintä ottelua ovat päätyneet seuraaviin tuloksiin Visa ensiksi mainittuna: 1–2, 0–1, 2–2 , 1–5 ja 0–3. Varsinkin vieraspelit ovat olleet nousijatiimille myrkkyä, niistä on saaliina vain kuusi tehtyä osumaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?