Pyymäki ja Niemi jatkavat Kisassa

Lempäälän Kisa alkaa olla valmis 11. syyskuuta alkavaan Mestis-kauteen. Elokuun loppu toi kaksi kokenutta hyökkääjää mukaan rosteriin, kun edelliskausilta tutut Jarkko Pyymäki ja Mika Niemi solmivat ensi kautta kattavat sopimukset lempääläisten kanssa.

Jarkko Pyymäki on 31-vuotias, sekä keskushyökkääjänä että laiturina viihtyvä tunnollinen pelaaja, jolla on vyöllään 384 SM-liigapeliä Tapparan ja SaiPan paidoissa. Kisassa viime kaudella syntyi 22 tehopistettä, mutta konkarin arvo mittautuu lähinnä loistavana puolustuspään pelaajana, jonka erityisvahvuus on alivoimapelaaminen.

Mika Niemi on niin ikään monikäyttöinen hyökkääjä, joka oli viime kauden lopulla ehkäpä Kisan paras pelaaja Mestiksessä. Viime sesongilla 32-vuotias tamperelaisjuurinen pelimies iski 29 tehopistettä. Liigassa pelejä on Tapparassa, Ilveksessä, Ässissä ja JyPissä yhteensä 242 kappaletta.

Viime kaudelta tuttu Tappara-juurinen pakki Jussi Halme aloittaa kautensa myös Kisan nutussa. Antennit hänellä on kohdistettuna ulkomaille ja liigaan. Viime vuonna Kisassa pelejä Halmeelle tuli 25 kappaletta, usein hurjilla peliminuuteilla.

Neljäs pala Kisan kokoonpanoon tuli Kärppien sopimuspelaajsta Markus Korkiakoskesta, joka vakuutti lempääläisten valmennusjohdon harjoituspeleissä ja oululaisten kanssa sovittiin miehen lainapestistä Lempäälään.

Kisan viimeinen harjoituspeli ennen kautta käydään perjantaina 6. syyskuuta, kun Hakkariin saapuu JyP Akatemia.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?