Lempäälään vanhustyön avopalveluiden esimies

Lempäälän kunnanhallitus on päättänyt perustaa vanhustyön avopalveluiden esimiehen viran. Virka on määrä täyttää 1. lokakuuta lukien, mutta toimistopäällikkö Topi Tolvasen mukaan aloittaminen ajoittuu todennäköisesti suunniteltua myöhäisempään ajankohtaan.

Avopalveluiden esimies vastaa kotona asumista tukevien ja ennaltaehkäisevien avopalveluiden kokonaisuudesta. Hän toimii lähiesimiehenä ennaltaehkäisevän työn yksikön henkilöstölle (päivätoiminta ja kuntosalit). Uuden viran täyttäjä vastaa ennaltaehkäisevien avopalveluiden hallinnoinnista ja kehittämisestä sekä näihin liittyvästä sidosryhmätoiminnasta osana vanhustyön johtoryhmää.

Kotona asumista tukevien avopalveluiden selkiyttämiseksi ja kehittämisen turvaamiseksi on vuoden 2013 talousarvioon hyväksytty avopalvelupäällikön viran perustaminen 1. lokakuuta alkaen.

Lisäys on suunniteltu toteutettavan sisäisin järjestelyin, joten se ei kunnan mukaan tule vaikuttamaan merkittävästi henkilöstökuluihin. Uusi esimies tulee korvaamaan vuoden 2013 lopulla eläkkeelle jäävän kotipalvelun sosiaaliohjaajan. Virkaan valittavalta tullaan edellyttämään soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?