Uusi lehti, uusi päivä

Kädessäsi on Lempäälän-Vesilahden Sanomien viimeinen torstainumero. Ensi viikosta lähtien lehti ilmestyy keskiviikkoisin. Samalla maanantain ja torstain numerot jäävät historiaan.

Yksipäiväistäminen on ollut lehden lukijoiden ja ilmoittajien pidempiaikainen toive. Kerran viikossa ilmestyvä lukupaketti maistuu paremmalta kuin ohut maanantai ja hieman paksumpi torstai. 83 vuotta ilmestyneen lehden historiassa kaksipäiväisyys oli lopulta lyhyt jakso.

Tuleva keskiviikon numero esittelee lehden uuden ilmeen ja sisällön. Siinä on tuttua ja uutta sopivassa paketissa. Kirkkaana ajatuksena kautta linjan on tarjota lukijalle enemmän hyötyä, huvia ja monipuolista sisältöä. Hyvä uutinen on myös tämä: vaikka sisältö laajenee, tilaushinnat pysyvät entisellään.

Kaiken lisäksi keskiviikkona avautuvat Lempäälän-Vesilahden Sanomien uudet sähköiset palvelut. Eniten kiinnostusta etukäteen on herättänyt paikallistelevisio Lempäälän kanava. Maistiaisiksi kanavalla on nähtävissä avauspäivänä muutama video, mutta määrä kasvaa nopeasti jo lähiviikkoina.

Uudistuneella lehdellä ja sähköisillä medioilla nostamme Lempäälän ja Vesilahden alueen ja sen toimijat aivan uudelle tunnettuuden tasolle. Tervetuloa uudistuneen lehden lukijaksi ja sähköisten medioiden käyttäjäksi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?