Uusi lehti on sinulle tehty

Lukijoiden monivuotinen toive yhdestä viikkonumerosta on nyt valmis. Lempäälän-Vesilahden Sanomat ilmestyy jatkossa keskiviikkoisin. Muutoksen merkeissä uudistimme lehden ilmeen ja sisällön.

Sanomat jakautuu nyt selkeästi eri osioihin. Lehden alusta löytyy entiseen tapaan pääkirjoitus ja kolumni. Sen jälkeen tulevat uutiset sekä seurakuntasivu ja mielipiteet.

Uusina osioina ovat syvälliset Tuntumassa-jutut, joissa paneudutaan ajankohtaisiin ilmiöihin, tapahtumiin ja ihmisiin. Niiden vastapainona ovat napakat, kulttuuria, harrastuksia ja ylipäätään vapaa-aikaa ja arkea käsittelevät jutut. Aiheet käsittelevät kaikkia elämänalueita lemmikeistä lempiruokiin, musiikista menopeleihin ja vapaa-ajan liikuntavinkkeihin.

Toimitus on vain yksi Sanomien sisällön tekijä. Paljon suurempi tekijä on yhteisö, joka lehteä lukee ja antaa toimitukselle juttuvinkkejä, lähettää kuvia, mielipiteitä ja omia juttuja. Näitä me haluamme lisää.

Lukijoiden omia juttuja varten olemme avanneet lehteen myös aivan uuden osion: Meiltä muille. Se on tarkoitettu esimerkiksi koulujen, kylien ja seurojen pikkutapahtumien tai mielenkiintoisten havaintojen uutisointiin. Ota kuva, kerro, mitä kuvassa tapahtuu ja lähetä se meille.

Lempäälän Kanava

aukeaa

Keskiviikkona avautuu myös Lempäälän Kanava -paikallistelevisio. Aluksi nähtävillä on muutama video, mutta katsottavan määrä kasvaa jatkossa nopeaan tahtiin.

Jos sinä olet kiinnostunut videoiden tekemisestä, vaikkapa esiintyjänä, ota meihin yhteyttä. Niille, jotka itse tekevät videoita, tarjoamme hyvän ensi-ilta-areenan Sanomien suosituilla nettisivuille.

Kirkkaana tavoitteena on, että paikallistelevisioon saadaan nähtäväksi kiinnostava kavalkadi paikallista kulttuuria ja osaamista laidasta laitaan. Samalla nostamme seutukunnan profiilia kertaheitolla aivan uudelle tasolle.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?