Rahastojen ja varallisuuden hoidon suosio kasvaa

Tampereen Seudun Osuuspankki teki ensimmäisen puolen vuoden aikana 9,3 miljoonan euron tuloksen. Pankkitoiminta harppasi viime vuoteen nähden kahdeksan prosentin kasvuun. Samaan aikaan kulut pysyivät hyvin kurissa.

Omistajajäsenille tuloksesta palautettiin ennätykselliset 4,8 miljoonaa euroa. Vaikka taloudellinen tilanne Pirkanmaallakin näyttää yhä haasteelliselta, pankki uskoo loppuvuoden tuloksensa olevan viime vuoden tasoa eli odotuksiin nähden parempi.

Tuloskuntoa piti yllä luotonannon lisäksi erityisesti rahasto- ja vakuutussäästämisen sekä sopimuspohjaisen varallisuudenhoidon yhä kiihtyvä suosio.

– Asiakkaat turvaavat omaa varallisuuttaan ja kasvattavat talouspuskuriaan. Teemme jatkossakin työtä säästämisen arkipäiväistämiseksi. Tehtävämme on tarjota jokaiselle asiakkaalle juuri hänelle sopiva muoto säännölliseen säästämiseen, TSOP:n toimitusjohtaja Mikko Rosenlund toteaa.

Kesäkuun lopussa pankin asiakkaista 83 500 käytti sekä TSOP:n että Pohjola Vakuutuksen palveluita. Määrä  on vuodessa kasvanut 6 000:lla. Mikko Rosenlundin mukaan kattava konttoriverkosto on verkko- ja mobiilipalveluiden rinnalla TSOP:n toiminnan kivijalkaa myös jatkossa.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>