Bella Roma ja Daddy’s Diner aloittavat Ideaparkissa

Ravintola Captain Hookin yläpuolelle avataan kaksi uutta ravintolaa joulumarkkinoille.

Ravintola Captain Hookin yläpuolelle avataan kaksi uutta ravintolaa joulumarkkinoille.

Ideaparkiin avautuu joulumarkkinoille kaksi uutta ravintolaa. Toisessa kerroksessa, Keskuspuiston eteläpäässä aloittavat italialaista tarjoava Bella Roma ja amerikkalaistyyppinen ruokaravintola Daddy’s Diner.

Molemmilla ravintoloilla on toimipisteet myös Tampereella.

Yläkerran ravintolakaksikko toimii kauppakeskusjohtaja Olli Gestraniuksen mukaan food court -tyyliin, eli ravintoloilla on yhteinen keittiö. Samanlainen Bella Roma ja Daddy’s Diner -konsepti toimii jo Kuopiossa.

Pinta-alaltaan toisen kerroksen ravintolakokonaisuus on 1 000 neliömetriä.

Gestranius kertoo, että toiseen kerrokseen on jo pitkään suunniteltu ravintolamaailmaa.

– Muistaakseni huhtikuussa 2010 esittelin ensimmäisen kerran idean kakkoskerroksen ravintolamaailmasta. Ajatuksena on keskittää mahdollisesti useampikin ravintola toiseen kerrokseen.

Hook ja Hovikokki lopettavat

Keskuspuiston eteläpään ensimmäisessä kerroksessa toimivat siipiravintola Captain Hook ja pitseria Hovikokki lopettavat Ideaparkissa. Gestraniuksen mukaan ravintolat poistuvat kauppakeskuksesta marraskuun lopussa.

– Tämä helpottaa tilanpuutetta alakerrassa. Siellä vapautuu toimitilaa uusille muotialan toimijoille.

Yläkerrassa ravintolat avataan Suomi-Soffan vanhoihin tiloihin. Ravintoloiden lisäksi yläkerrassa on tilaa vapaana noin 2 000 neliömetrin verran. Gestranius kertoo, että suunnitelmia tilojen varalle on jo, mutta niistä tiedotetaan myöhemmin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>