Toivon liekki syttyy Syyrialle

Syyrian sota aiheuttaa kärsimystä yhä useammalle viattomalle, tavalliselle ihmiselle. Uhreiksi joutuvat isät, äidit ja lapset. Lukuisat perheet pakenevat peloissaan kodeistaan naapurimaihin etsien turvaa ja hätäapua pakolaisleireiltä. Pakolaisia on jo yli kaksi miljoonaa.

– Täällä Suomessa luemme uutisia, joita leimaa epätoivo, voimattomuus ja ahdistus. Herää kysymys, mitä yksi ihminen voi tehdä? Yksin emme paljoakaan, mutta yhdessä kaikki on mahdollista. Kristillisen rakkauden näkökulmasta me emme voi vaieta tai olla toimimatta. Pienetkin teot ovat tärkeitä, sanoo seurakuntapappi Anssi Almgren Lempäälän seurakunnasta.

Lempäälän seurakunta järjestää Syyrian tilannetta käsittelevän tilaisuuden Vanhassa Pappilassa 26. syyskuuta.

– Tule kuulemaan ja sytyttämään toivon liekki. Kynttiläkulkueesta teemme lyhyen videoklipin nettiin ja haastamme muita seurakuntia ja uskonnollisia yhteisöjä mukaan. Valo leviää, toivo kasvaa, muutos on mahdollinen.

Tapas-buffet on tarjolla koko illan. Tilaisuudessa on mahdollisuus antaa vapaaehtoinen rahalahjoitus Syyrian ihmisten hyväksi.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?