– Tule hyvä kauppa, älä tule paha kauppa, toivottiin peruskivenmuuraustilaisuudessa.

S-market Sääksjärven peruskivi muurattiin

S-Market Sääksjärven peruskiveen muurattiin myös Lempäälän-Vesilahden Sanomat. Pirkanmaan Osuuskaupan toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko kutsui muun muassa rakennuttajan, urakoitsijan ja kunnan edustajia muuraamaan.

S-Market Sääksjärven peruskiveen muurattiin myös Lempäälän-Vesilahden Sanomat. Pirkanmaan Osuuskaupan toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko kutsui muun muassa rakennuttajan, urakoitsijan ja kunnan edustajia muuraamaan.

Suomen vähäpäästöisimmän S-marketin peruskivi muurattiin Lempäälän Sääksjärvellä tiistaina 24. syyskuuta. Pirkanmaan Osuuskaupan toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko kertoi rakennustöiden olevan hyvässä vauhdissa, jopa hieman aikataulusta edellä.

Peruskiven sisään muurattiin lieriö, jonka sisään laitettiin nykyiset käytössäolevat metallirahat, Pirkanmaan Osuuskaupan vihreä kortti ja vuosikatsaus, uusimmat Lempäälän-Vesilahden Sanomat ja Aamulehti sekä pergamentti, jossa on lueteltu peruskiven muuraajat ja rakennuksen urakoitsijat.

Kahdentuhannen neliön S-market Sääksjärveen tulevat uusinta tekniikkaa olevat kylmäkoneet ja maalämpö. Myös aurinkokennot, talon muoto ja valaistussuunnittelu luovat omalta osaltaan energiatehokkuutta, jonka tavoitteena on saada energiankulutus noin puoleen normaalin S-marketin kulutuksesta. Tehokas tilankäyttö mahdollistaa Mäki-Ullakon mukaan kaupalle laajan valikoiman ja auttaa myös osaltaan energiatehokkuuden saavuttamisessa.

Pirkanmaan Osuuskaupan toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko muurasi Sääksjärven S-marketin peruskiveen talteen muun muassa tuoreimman Lempäälän-Vesilahden Sanomat.

Pirkanmaan Osuuskaupan toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko muurasi Sääksjärven S-marketin peruskiveen talteen muun muassa tuoreimman Lempäälän-Vesilahden Sanomat.

S-marketin lisäksi tiloihin tulee apteekki Ikioma ja toinen liiketila. Parkkipaikkoja tulee sadalle autolle.

Mäki-Ullakko kiitti rakentamisessa ja suunnittelussa mukana olleita ja erityisesti Lempäälän kuntaa yritysmyönteisyydestä ja hyvästä yhteistyöstä. Muuraajina toimivat muun muassa Pirkanmaan Osuuskaupan, urakoitsijan, arkkitehtitoimiston edustajat.

 

 

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?