– Tule hyvä kauppa, älä tule paha kauppa, toivottiin peruskivenmuuraustilaisuudessa.

S-market Sääksjärven peruskivi muurattiin

S-Market Sääksjärven peruskiveen muurattiin myös Lempäälän-Vesilahden Sanomat. Pirkanmaan Osuuskaupan toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko kutsui muun muassa rakennuttajan, urakoitsijan ja kunnan edustajia muuraamaan.

S-Market Sääksjärven peruskiveen muurattiin myös Lempäälän-Vesilahden Sanomat. Pirkanmaan Osuuskaupan toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko kutsui muun muassa rakennuttajan, urakoitsijan ja kunnan edustajia muuraamaan.

Suomen vähäpäästöisimmän S-marketin peruskivi muurattiin Lempäälän Sääksjärvellä tiistaina 24. syyskuuta. Pirkanmaan Osuuskaupan toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko kertoi rakennustöiden olevan hyvässä vauhdissa, jopa hieman aikataulusta edellä.

Peruskiven sisään muurattiin lieriö, jonka sisään laitettiin nykyiset käytössäolevat metallirahat, Pirkanmaan Osuuskaupan vihreä kortti ja vuosikatsaus, uusimmat Lempäälän-Vesilahden Sanomat ja Aamulehti sekä pergamentti, jossa on lueteltu peruskiven muuraajat ja rakennuksen urakoitsijat.

Kahdentuhannen neliön S-market Sääksjärveen tulevat uusinta tekniikkaa olevat kylmäkoneet ja maalämpö. Myös aurinkokennot, talon muoto ja valaistussuunnittelu luovat omalta osaltaan energiatehokkuutta, jonka tavoitteena on saada energiankulutus noin puoleen normaalin S-marketin kulutuksesta. Tehokas tilankäyttö mahdollistaa Mäki-Ullakon mukaan kaupalle laajan valikoiman ja auttaa myös osaltaan energiatehokkuuden saavuttamisessa.

Pirkanmaan Osuuskaupan toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko muurasi Sääksjärven S-marketin peruskiveen talteen muun muassa tuoreimman Lempäälän-Vesilahden Sanomat.

Pirkanmaan Osuuskaupan toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko muurasi Sääksjärven S-marketin peruskiveen talteen muun muassa tuoreimman Lempäälän-Vesilahden Sanomat.

S-marketin lisäksi tiloihin tulee apteekki Ikioma ja toinen liiketila. Parkkipaikkoja tulee sadalle autolle.

Mäki-Ullakko kiitti rakentamisessa ja suunnittelussa mukana olleita ja erityisesti Lempäälän kuntaa yritysmyönteisyydestä ja hyvästä yhteistyöstä. Muuraajina toimivat muun muassa Pirkanmaan Osuuskaupan, urakoitsijan, arkkitehtitoimiston edustajat.

 

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?