Vesilahti perustaa teknisen johtajan viran

Kiinteistöjen lisääntyneet ongelmat ja tiukentunut lainsäädäntö ovat kuormittaneet Vesilahden teknistä toimea viime aikoina enenevissä määrin. Nämä haasteet ja henkilöstömuutokset, kuten eläkkeellejäämiset, ovat tuoneet muutospaineita teknisen toimen organisaatioon ja luoneet tarpeen tarkastaa työnkuvia.

Kunnaninsinööri Tapio Kauppilan jäädessä puolentoista vuoden kuluessa eläkkeelle on kunnassa nähty tarkoituksenmukaiseksi perustaa teknisen johtajan virka. Virka perustetaan 1.3.2014 alkaen ja tekninen johtaja toimii koko teknisen toimen johtajana, toimistopäällikkönä ja kunnanviraston johtoryhmän jäsenenä.

Kauppila jatkaa siirtymävaiheen ajan erityistehtävissä ja kunnanhallitus pitää tärkeänä hiljaisen tiedon siirtymistä hänen seuraajalleen. Kunnaninsinöörin virka lakkautetaan Kauppilan jäätyä eläkkeelle.

Kunnanhallitus valmistelee virkaan liittyvän toimenkuvan ennen viran auki julistamista.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?