Strateginen toimielin elinkeinopoliittisiin tehtäviin

Vesilahteen perustetaan 1.1.2014 alkaen Elinkeino- ja maaseututyöryhmä. Työryhmä on elinkeino- ja elinvoimapoliittinen strateginen toimielin. Sen tehtäväalueisiin kuuluvat muun muassa seudulliset kehittämishankkeet, maaseudun ja kylien kehittämiseen liittyvät tehtävät sekä työllisyydenhoitoon liittyvät tehtävät, kuten nuorisotakuu.

Vuodeksi 2014 työryhmän käyttöön varataan  20.000 euron määräraha. Työryhmän puheenjohtajaksi valittiin Kristian Lella, varapuheenjohtajaksi Anja Haliseva ja muiksi jäseniksi Leena Kurki, Silja Titov ja Pertti Uusi-Erkkilä. Työryhmän asiantuntijajäsenenä toimii kunnanjohtaja ja esittelijänä kehittämispäällikkö. Lisäksi kokoukseen voidaan kutsua muita asiantuntijoita kulloiinkin esillä olevien asioiden mukaan.

Elinkeino- ja maaseututyöryhmä ensimmäinen toimintakausi alkaa 1.1.2014 ja loppuu 31.12.2014 jonka jälkeen se on kunnanhalituksen toimikausien mukainen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?