Häiriköidään sitä keskustassakin

Lempoisten K- Marketin pihasta on myös muodostunut suosittu paikka paikallisten nuorten keskuudessa.

Viritetyt mopot, mopoautot ja autot kurvailevat kahdeksikkoa renkaat savuten parkkipaikalla. Joskus ajoneuvoa ei näy savun keskeltä ja aamulla asfaltista tai lumessa näkee nuo kurvailut.

Takaluukku auki ja ämyrit täysille. Basso kyllä kuuluu täälläkin ja talo tärisee.

Tämä vain ei ole mikään tämän kesän ilmiö, vaan tämmöistä on jatkunut vuositolkulla. Joka vuosi tulee uusi vuosikerta jatkamaan perinteitä, hoitamaan kirkonkylän ”musiikkipuolta”  kaikkina vuorokauden aikoina, kesät ja talvet.

Lisäksi parkkipaikalle jää jäljelle aikamoiden törky ja siivottomuus.

Voin kertoa Hakkarilaisille, että niin sanottu ”siedätyshoito” ei tässä tapauksessa auta.

Tämä kaatopaikka on Lempäälän keskustassa. Lauantaista asti kasa on lojunut roskalaatikoiden vieressä. Kenenkä  matkalaukku on levinnyt, kenkineen ja vaatteineen roska-astioiden viereen.

Tämä kaatopaikka on Lempäälän keskustassa. Lauantaista asti kasa on lojunut roskalaatikoiden vieressä. Kenenkä matkalaukku on levinnyt, kenkineen ja vaatteineen roska-astioiden viereen.

Kotirauhaa kaipaava

 

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>