Ville Lähteelle 13 000 euron apuraha

Lempääläläiselle Ville Lähteelle on myönnetty apuraha tietokirjaan, jonka nimeksi tulee Paljon liikkuvia osia – hankalan ajattelun käsikirja. Jenny ja Antti Wihurin rahasto myöntämä apuraha on 13 000 euron suuruinen.

Ville Lähde on seinäjokelaislähtöinen filosofi, toimittaja ja tietokirjailija.

Rahasto on merenkulkuneuvos Antti Wihurin ja hänen puolisonsa Jenny Wihurin vuonna 1942 perustama yleishyödyllinen kulttuurisäätiö, joka jakaa vuosittain apurahoja eri kulttuurin aloille. Vuonna 2013 rahasto jakoi yhteensä 10, 5 miljoonaa euroa. Suurimman avustuksen, 1.500.000 euroa, sai Uusi Lastensairaala tukiyhdistys 2017 ry.  Tukea myönnettiin yhteensä 512 hakijalle.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?