Lempäälä hakee rahoitusta työikäisten liikuntahankkeeseen

Lempäälä hakee Opetus- ja kulttuuriministeriöltä valtionavustusta Luovasti liikkuva Lempäälä -nimiseen hankkeeseen. Lempäälän kunnan terveyspelvelut, liikuntapalvelut ja Kunnossa kaiken ikää-työryhmän yhteistyössä valmistelema hanke on suunnattu työikäisille henkilöille, jotka olisi hyvä saattaa systemaattisen terveysliikunnan piiriin.

Hankeaika on 1. elokuuta 2014 – 31. heinäkuuta 2017. Kolmen vuoden hankeajan tavoitteena on vakiinnuttaa kuntaan aikuisten liikunnan käypähoito-suosituksen mukainen toimintamalli. Toimintamalliin pyritään muun muassa luomalla Lempäälään kiertävän liikuntaneuvojan toimenkuva ja kokeilemalla erilaisia aikuisväestön liikuntaryhmiä sekä kartoittamalla niiden hyötyjä.

Hanke käynnistyy edellyttäen, että kunnanvaltuusto myöntää vuoden 2014 talousarviossa 7 500 euron omarahoitusosuuden ja valtionrahoitukseen saadaan myönteinen päätös.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?