Leena ja Markku Laine rotareiden vuoden palvelijoiksi

Kalevi Kankaalan tekemän taulun vastaanottivat vuoden palvelijoiksi valitut Leena ja Markku Laine. Luovuttajina Lempäälän Rotaryklubista Veli-Matti Lehikoinen (vas.) ja Pertti Mikkola.

Kalevi Kankaalan tekemän taulun vastaanottivat vuoden palvelijoiksi valitut Leena ja Markku Laine. Luovuttajina Lempäälän Rotaryklubista Veli-Matti Lehikoinen (vas.) ja Pertti Mikkola.

Lempäälän Rotaryklubi on valinnut vuoden palvelijan vuodesta 1982 alkaen. Nyt valinta tehtiin siis 32. kerran. Tänä vuonna vuoden palvelijoiksi valittiin Leena ja Markku Laine.

Lempäälän Rotaryklubi valitsee vuosittain klubin toiminta-alueelta Lempäälästä tai Vesilahdesta henkilön tai yhteisön, joka klubin mielestä on parhaiten toteuttanut päivittäisessä työssään tai muissa toimissaan pyyteettömän palvelun ihannetta ja korostanut palvelemisen merkitystä kaikkien ihmisten kesken.

Ensimmäisenä vuoden palvelijaksi vuonna 1982 valittiin Lempäälä-Seura ja viime vuonna tunnustuksen sai kirjakauppias Pirkko Fors. Valinta on yhdeksän kertaa kohdistunut suoraan henkilöön ja muilla kerroilla saajana on ollut yhdistys tai muu organisaatio.

– Vaikka rotaryklubi ei varsinaisesti ole hyväntekeväisyysjärjestö, kuuluu pyyteetön, julkisuutta tavoittelematon palvelu ja auttaminen sen toimintaperiaatteisiin. Tästä syystä valitsemme vuosittain vuoden palvelijan, aloitti Lempäälän Rotaryklubin viime kauden presidentti Veli-Matti Lehikoinen onnittelupuheensa klubin vuosijuhlassa.

– Tänä vuonna palkittavia ovat heidän yhteistyökumppaninsa kuvanneet seuraavasti: Leena ja Markku Laine ovat lämminhenkisiä, positiivisia ja auttavaisia kaikille tasapuolisesti. He kohtaavat ihmiset luontevasti ja vuorovaikutus toimii kaikkien kanssa. He ovat mukana monessa hyvässä asiassa, ovat joustavia ja yhteistyökykyisiä ja tekevät paljon vapaaehtoistyötä korvauksetta ja auttavat myös nk. työajan ulkopuolella, kertoi Lehikoinen palkituista.

Omassa kiitospuheessaan Leena ja Markku Laine sanoivat olevansa yllättyneitä ja iloisia valinnastaan.

– Vaikka emme odotakaan mitään palkitsemisia, lämmittää tällainen huomioiminen sydäntä ja mieltä. Tämä palkintotaulu pääsee kodissamme varmasti kunniapaikalle, he totesivat lopuksi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?