Saako Herralankosken rannassa ulkoilla?

Olimme mieheni kanssa ulkoilulenkillä iltapäivällä maanantaina 21. lokakuuta Poikkesimme Herralankosken rannassa Katepalin puolella sijaitsevalla laiturilla ihailemassa vedessä sukeltelevia vesilintuja ja muutenkin nauttimassa kauniin aurinkoisesta syyssäästä.

Kohta laitoimme merkille pienen punaisen auton, joka oli pysähtynyt kosken ylittävän sillan kupeeseen. Jonkin ajan kuluttua auto olikin jo laskeutunut rannalla sijaitsevien koppien taakse ja laituria lähestyi mieshenkilö. Olimme jo tuolloin lähdössä laiturilta. Jäin vielä ihailemaan tieltä käsin vesistön kaunista luontoa. Huomasin, miten ko. mies kävi vielä kurkkimassa paikan katokset ja muutkin paikat. Tuli mieleen, että meitä mieheni kanssa epäiltiin joko salakalastuksesta tai jostakin vahingonteosta. Olimme vain ulkoilemassa. Onko todellakin niin, ettei Herralankosken rannalla enää voi ihan normaalisti ulkoilla ja nauttia luonnosta ilman, että (mitä ilmeisemmin tässä tapauksessa) saa jonkinlaisen valvojan peräänsä? Liikkeellä voi olla meitä ihan vilpittömiä ulkoilijoita. Jos kyseessä oli jonkinmoinen kalastuksenvalvoja, niin rajansa virkainnollakin.

 

Ulkoileva rouva

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Yksi kommentti

  1. Älä valita

    Ne tekevät vain työtään. Salakalastajat ovat syvältä, kuten TURHASTA valittajatkin!

    Vastaa

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>