Tienviitta tuuliviirinä

Lempäälässä Valkeakoskentien kiertoliittymässä Halkolantien tienviitta pyörii tuulessa kuin viiri. Lempäälän-Vesilahden sanomien lukijan lähettämässä kuvassa viitta osoittaa päinvastaiseen suuntaan kuin sen pitäisi. Usein opaste sojottaa ajoradan päällä. Josnkun pitäisi käydä kiristämässä muttereita, kuvaaja neuvoo.

Lempäälässä Valkeakoskentien kiertoliittymässä Halkolantien tienviitta pyörii tuulessa kuin viiri. Lempäälän-Vesilahden sanomien lukijan lähettämässä kuvassa viitta osoittaa päinvastaiseen suuntaan kuin sen pitäisi. Usein opaste sojottaa hänen kmukaansa ajoradan päällä. Jonkun pitäisi käydä kiristämässä muttereita, kuvaaja neuvoo.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>