Vettä suojatiellä

Kuljussa Linnajärventien ja Tampereentien liittymässä lähellä päiväkotia suojatie on veden vallassa. Pienet koululaiset joutuvat kiertämään suojatien ajoradan kautta, sanoo kuvan lähettänyt Lempäälän-Vesilahden Sanomien  lukija.

Kuljussa Linnajärventien ja Tampereentien liittymässä lähellä päiväkotia suojatie on veden vallassa. Pienet koululaiset joutuvat kiertämään suojatien ajoradan kautta, sanoo kuvan lähettänyt Lempäälän-Vesilahden Sanomien lukija.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?

Yksi kommentti

  1. Mä vaan

    No voi voi… Itse kiertäisi kuvassa vasemmalla näkyvän kuivan hiekka-alueen kautta.

    Vastaa

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>