Parisuhdepeliä tanssipopin tahtiin

Vihdoin on syytä juhlaan on lempääläisen Retropopin tuore studioalbumi.  Radiossa ovat jo soineet albumilta lohkaistut singlet Moraalinvartija ja Rakkaus yllättää. Tänään keskiviikkona tulee ulos kolmas single Lähti lapasesta ja koko albumi julkaistaan viikon päästä.

Muusikkopariskunnan, Tommi ja Saila Ojalan vuonna 2005  perustaman bändin uutukainen pyörii sanoitukseltaan parisuhdemaailmassa. Teemat albumin biiseihin ovat bändin mukaan löytyneet omista kokemuksista.

Raikkaasti soivan elektropopin saundein liikutaan himon, rakkauden, saapumisen ja lähtemisen ympyröissä.  Tommi Ojala on löytänyt sanoituksiin lähestymiskulman, joka sopii niin tanssilattialle kuin kuunteluun.

Biisit ovat helposti tarttuvia, joten  johan on kumma, jos tämä albumi ei soi radioaalloilla. Jo julkaistujen sinkkujen jatkoksi sopisivat albumin avausraita 15 minuuttia ja Sellaista miestä, molemmat hykerryttäviä tarinoita.

Albumin kymmenen raitaa on sävelletty ja sanoitettu 2012 syksyn ja 2013 kevään välisenä aikana. Retropop on itse äänittänyt, miksannut ja tuottanut albumin aiempien tapaan. Vihdoin syytä juhlaan-albumin  julkaisija on artististien oma levy-yhtiö Pieni ja ihmeellinen.

Retropopin kolmas albumi julkaistaan 20. marraskuuta.

Retropopin kolmas albumi julkaistaan 20. marraskuuta.

 

 

 

Yksi kommentti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?