Sticky Wingers tuo siipiä Ideaparkiin

Ideaparkin ravintolatarjonta saa marraskuun puolivälissä uuden tulokkaan. Ravintolakonseptejaan uusiva Restamax remontoi keskusaukion laidalla sijaitsevan Pub Höyryn tilalle viisikymmenpaikkaisen siipiravintola Sticky Wingersin.

– Pub Höyry on saavuttanut Ideaparkissa äijäparkin maineen. Myös Sticky Wingers tulee Höyryn tavoin olemaan erityisesti miesten turvapaikka silloin, kun he haluavat pistäytyä nauttimaan huurteista tai pikkupurtavaa poissa ostoshulinasta, kertoo ravintolapäällikkö Juha Lehtinen.

Sticky Wingersistä saa siipien ja muun fingerfoodin lisäksi vierellä toimivan Coyote Bar & Grillin burgereita, pihvejä ja salaatteja. Myös Pub Höyryn laaja juomavalikoima säilyy uudessa ravintolassa.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?