Sticky Wingers tuo siipiä Ideaparkiin

Ideaparkin ravintolatarjonta saa marraskuun puolivälissä uuden tulokkaan. Ravintolakonseptejaan uusiva Restamax remontoi keskusaukion laidalla sijaitsevan Pub Höyryn tilalle viisikymmenpaikkaisen siipiravintola Sticky Wingersin.

– Pub Höyry on saavuttanut Ideaparkissa äijäparkin maineen. Myös Sticky Wingers tulee Höyryn tavoin olemaan erityisesti miesten turvapaikka silloin, kun he haluavat pistäytyä nauttimaan huurteista tai pikkupurtavaa poissa ostoshulinasta, kertoo ravintolapäällikkö Juha Lehtinen.

Sticky Wingersistä saa siipien ja muun fingerfoodin lisäksi vierellä toimivan Coyote Bar & Grillin burgereita, pihvejä ja salaatteja. Myös Pub Höyryn laaja juomavalikoima säilyy uudessa ravintolassa.

 

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>