Halileffa Diana ja Nälkäpeli Filmipyörän esityksissä

Kiertue-elokuvateatteri Filmipyörä liikkuu marras-joulukuun vaihteessa kaksijakoisissa tunnelmissa. Elokuva Diana kertoo Walesin prinsessan Dianan elämästä keskittyen hänen kahteen viimeiseen elinvuoteensa. Tunteita herättävän draaman pääosaa esittää Naomi Watts. Diana onkin Filmipyörän ensimmäinen niin sanottu Halileffa.

Liki kahden ja puolen tunnin mittainen Nälkäpeli – Vihan liekit on jatko-osa noin viiden vuoden takaiselle elokuvalle, joka kantoi pelkkää Nälkäpeli-nimeä. Tämä esitteli katsojalle tulevaisuuden synkän Pohjois-Amerikan, joka on jaettu kahteentoista osaan. Jokaisen eri vyöhykkeen nuorisosta arvotaan vuosittain yksi tyttö ja poika mukaan julmaan Nälkäpeliin – tosi-tv-ohjelmaan, jossa osallistujat taistelevat keskenään ja viimeiseksi henkiin jäänyt voittaa.

Jatko-osa polkaistaan käyntiin ensimmäisen elokuvan jälkimainingeista, kun Nälkäpelin suunnittelijat päättävät hankkiutua eroon edellisosan voittajista, kansansuosiota nauttivista Katnissista ja Peetasta. Niinpä kaksikko joutuu uudelleen Nälkäpelin pyörteisiin.

Diana nähdään Lempäälässä Kanavan koululla lauantaina ja sunnuntaina 23. ja 24. marraskuuta. Nälkäpeli pyörii puolestaan saman viikonlopun perjantaina ja sunnuntaina.

Sekä Diana että Nälkäpeli – Vihan liekit ovat K12-elokuvia.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?