Kuntalaiskysely liikuntapalveluista

Lempäälän kunnan vapaa-aikalautakunta päätti järjestää ensi vuoden helmikuun loppuun mennessä kuntalaiskyselyn kunnan tarjoamista liikuntapaikoista ja -palveluista. Kysely liittyy kunnan liikuntakoordinaattori Timo Toivosella työn alla olevan liikuntapaikkasuunnitelman laadintaan.

Kysely toteutetaan pääsääntöisesti nettipohjaisena.

Keväällä valmistuvaan liikuntapaikkasuunnitelmaan kunta on jo kesäkuussa 2013 kuullut liikuntapaikkaseminaarissa urheiluseurojen toiveita liikuntapaikkojen perustamisesta ja korjaamisesta. Vastauksissa nousi voimakkaasti esille Hakkarin urheilukentän peruskorjaus. Vapaa-aikalautakunta on torstaina 21. marraskuuta käynyt lähetekeskustelun Hakkarin urheilukentän peruskorjauksen hankesuunnitelmasta.

Lempäälän kunnalle on kuluvan vuoden aikana jätetty kaksi kuntalaisaloitetta liikuntapaikkoihin liittyen. Jukka Manninen on esittänyt skeittiparkkialueen rakentamista esim,erkiksi Hakkarin urheilukeskuksen alueelle. Sami Oinonen on esittänyt täysimittaisen frisbeegolfradan rakentamista Hakkarin alueen maastoon.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?