Kolme pistettä kotiin, nolla maalia omiin

Kolmen tappion jälkeen kun palaa voittojen polulle, maistuu se hyvältä.
– Meille on tehty paljon maaleja, joten nolla omiiin on hieno juttu, kuten on voittokin. Tosi tärkeät pisteet meille, murisi Kisan piiska Jarkko Glad tyytyväisenä.
Kisan pelaajat jatkoivat jäähallin saunalle illanistujaisiin ja sehän on sanomattakin selvää, että löylyt maistuvat voiton jälkeen ihan toiselta kuin tappion kärsineenä.
Kisan ja Savonlinnan Pallokerhon välisen Mestispelin tulos oli 2 – 0 (1-0,0-0,1-0).
Kisan kokoonpanosta oli tippunut pakkeja niin, että rosterissa oli vain viisi alakerran miestä. Toni Niemen poskessa komeili tikkirivi, Vili Palolan käsi on murtunut ja Mikko Heiskanenkin luutii nykyään Keuruulla. Ensi viikoksi ainakin yksi uusi pakki tulee mukaan rosteriin.
Liigasta mukana olivat mukana Ilveksestä maalivahti Juha Järvenpää ja pakki Niko Peltola sekä Tapparasta toinen pakki Atte Mäkinen plus Toni Kallela. Daniel Corso jatkaa edelleen Kisassa.
Peli ikävin hetki tapahtui ajassa 39.12, kun loistavasti tai suorastaan maagisesti torjunut Juha Järvenpää väänsi polvensa pahasti ja tuskanhuuto jäällä oli melkoinen. Jarno Laitinen tuli sisään ja kokeneena miehenä klaarasi loppupelin loistavasti.
– Harmittaa Järvenpään puolesta. Molemmat molarit ottivat upeita koppeja. Laitinen jatkoi siitä, mihin Järvenpää joutui lopettamaan, kiitti Glad pelin suurimpia sankareita.
Avauseräsä molemmat sakit loivat tukun paikkoja, mutta myös SaPKon maalilla oli tekijämies eli nykyinen SaiPan sopimuspelaaja, italialainen Andreas Bernard. Danny Corso passasi samassa vaihdossa ketjukavereilleen Markus Korkiakoskelle ja Aki Juuselalle huippupaikat, mutta kipsi on laitureiden päällä paha. Olli Henrikssonilla oli niin ikään huippupaikka, mutta ei maalia hänellekään. Sen sijaan Corso avasi maalihanansa Kisassa. Ylivoimalla mies yritti syöttöä ja hups; lötä meni savonlinnalaispelaajsta omaan maaliin.
– Onnistuttiin tekemään yksi maali ja sekin omiin, kommentoi sarkastisesti SaPKon valmentaja Janne Sinkkonen.
Toisessa erässä SaPKo oli niskan päällä, mutta Järvenpää ei murtunut ja pakeista Niko Peltola, Atte Mäkinen ja Aleksi Orenius tekivät urakkamiehen lailla hommia ja pitivät vastustajan poissa oman maalin edustalta.
– Hyvää duunia pakeilta, kiitti ex-pakki Gladkin.
Päätöserässä Olli Henriksson karvasi, syötti Antti Hildenille, joka passasi Lassi Mattilalle vapaan mestan: 2 – 0.
SaPKo yritti ja rullasi peliä Kisan päähän ajoittain mallikkaastikin, mutta Kisa pelasi 3. erän viisaasti ja tahto mukana. Jos paikkoja tuli, ne hoiti Jarno Laitinen tyylillä.
– Kovilla olemme ja kovasti yritimme. Pienten marginaalien ottelu, näki Sinkkonen aivan oikein pelin hengen.
Sinkkonen viittasi osittain siihen, että muutama SaPKo-pelaaja konkkasi kesken pelin koppiin kolhun saaneena.
Ennen joulua Kisa pelaa vielä Kajaanissa Hokkia vastaan ja Jyväskylässä JyPiä vastaan. Sen jälkeen on edessä pipareiden ja kinkun syönti.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?