Tähtien tuiketta kirjakaupassa

Lempäälän kirjakaupassa kävi viime lauantaina kuhina, kun kirjakauppias Pirkko Forsin (toinen oik.) vieraaksi saapui joukko kirjallista ja elokuvallista väkeä. Tulevan Risto Räppääjä -elokuvan tähti Samuel Shipway (edessä) muisteli elokuvan kuvauksia ja esitti lauluja elokuvasta. Kirjailijat Tiina (vas.) ja Sinikka Nopola, Kirsti Kuronen ja toimittaja-kirjailija Jake Nyman kertoivat tuoreista teoksistaan, signeerasivat niitä ja juttelivat lukijoiden kanssa.

Lempäälän kirjakaupassa kävi viime lauantaina kuhina, kun kirjakauppias Pirkko Forsin (toinen oik.) vieraaksi saapui joukko kirjallista ja elokuvallista väkeä. Tulevan Risto Räppääjä -elokuvan tähti Samuel Shipway (edessä) muisteli elokuvan kuvauksia ja esitti lauluja elokuvasta. Kirjailijat Tiina (vas.) ja Sinikka Nopola, Kirsti Kuronen ja toimittaja-kirjailija Jake Nyman kertoivat tuoreista teoksistaan, signeerasivat niitä ja juttelivat lukijoiden kanssa. Kuva: Jyrki Toivonen.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>