Roinisen yksi unelma täyttyi: 200 kilon työntö onnistui

Yksi lempääläisen urheilun merkkitekijöistä, painonnostaja Teemu Roininen, avasi uuden vuoden juhlavasti. Keravalla käydyissä kisoissa 27-vuotias raskassarjalainen tempaisi 150 kiloa suorille käsille, ja työnnössä nousi yksi unelma eli 200 kilon tasaraudat. Työnnön tulos sekä yhteistulos ovat miehen uusia omia ennätyksiä.

– Tuo kaksisataa kiloa on tietynlainen rajapyykki, vaikka jotkut sanovat siitä vasta työntämisen alkavan, myhäili Lempäälän Kisaa edustava Roininen tyytyväisenä. Hän oli vasta 27. kyseisen haamurajan saavuttanut suomalaisnostaja kautta aikojen.

– Monia tahoja saa kiittää, että ura on ollut näinkin pitkä ja kun nyt yksi tavoite tuli saavutettua. Extrakiitokset entiselle valmentajalleni Kitusen Matille sekä nykyiselle luotsilleni Kinnusen Tapiolle. Mutta uskokaa pois, tämä on vasta alkua, jatkoi Roininen, jonka kisakalenterista löytyvät keväältä muun muassa EM-kilpailut.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?