Suomen pienin Prisma uudistuu

Muutostyöt Prismassa ovat alkaneet ja kaksi kassalinjaa suljettu. Kuva: erkki Koivisto

Muutostyöt Prismassa ovat alkaneet ja kaksi kassalinjaa suljettu. Kuva: erkki Koivisto

Lempäälän Ideaparkin Prismassa on käynnistetty muutostyöt, jotka tuovat Prisman seinien suojiin niin osuuskauppaketjun Emotion-myymälän kuin laajemmat tilat nykyiselle S-pankillekin.

Remonttia tehdään kaupan teon ohessa. Kaksi kassalinjaa on jo purettu Prisman pullonpalautuspisteen puoleiselta kyljeltä ja makeishyllyjä siirretty uuteen paikkaan.

– Tällä hetkellä Ideaparkin keskusaukiolla toimiva kauneuden ja hyvinvoinnin erikoisliike Emotion muuttaa Prisman nykyisiin tiloihin, jotka ovat yhdeksän metriä pullohuoneen seinästä. Sen taakse tulee vielä Prisman parturi-kampaamo ja sen myymälä, sanoo Pirkanmaan Osuuskaupan käyttötavarakaupan toimialajohtaja Mikko Polso.

Prisman neuvonnan yhteydessä toimiva S-pankki saa samalla uudet avarammat tilat infopisteen jatkeeksi.

– Uudet tilat ovat asiakkaalle paremmat ja mukavammat. Nyt emme ole pystyneet välttämättä tarjoamaan S-pankin asiakkaille tarpeeksi yksityisyyden suojaa, Polso sanoo.

Nelisen vuotta toiminut Ideaparkin Prisma oli ovet avatessaan Suomen pienin. Sitä se on yhä. Pienimpiä noin 4 500 neliön Prismoja on maassa useita, joista Lempäälän on pienin 4 518 neliöllään. Toiseksi pienin on Nummelan Prisma, 4 534 neliötä.

– Ehkä neliöiltään Lempäälän Prisma on pienin, mutta ei myynniltään, Polso naurahtaa ja toteaa, että Prisman myyntineliöt eivät pienene uudistuksen myötä.

– Ne eivät pienene, vaan tiivistyvät. Käyttötavarakaupan puolella tiivistetään hieman hyllynvälejä ja tehdään pientä viilausta tarkistamalla tuotevalikoimaa. Myös Oma keittiö-palvelulinjastn ilmettä uusitaan.

Muutostöiden Polso arvioi olevan ohi noin kuukaudessa siten, että Emotion pääsee muuttamaan uusiin tiloihin maaliskuun aikana.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?