Suomen pienin Prisma uudistuu

Muutostyöt Prismassa ovat alkaneet ja kaksi kassalinjaa suljettu. Kuva: erkki Koivisto

Muutostyöt Prismassa ovat alkaneet ja kaksi kassalinjaa suljettu. Kuva: erkki Koivisto

Lempäälän Ideaparkin Prismassa on käynnistetty muutostyöt, jotka tuovat Prisman seinien suojiin niin osuuskauppaketjun Emotion-myymälän kuin laajemmat tilat nykyiselle S-pankillekin.

Remonttia tehdään kaupan teon ohessa. Kaksi kassalinjaa on jo purettu Prisman pullonpalautuspisteen puoleiselta kyljeltä ja makeishyllyjä siirretty uuteen paikkaan.

– Tällä hetkellä Ideaparkin keskusaukiolla toimiva kauneuden ja hyvinvoinnin erikoisliike Emotion muuttaa Prisman nykyisiin tiloihin, jotka ovat yhdeksän metriä pullohuoneen seinästä. Sen taakse tulee vielä Prisman parturi-kampaamo ja sen myymälä, sanoo Pirkanmaan Osuuskaupan käyttötavarakaupan toimialajohtaja Mikko Polso.

Prisman neuvonnan yhteydessä toimiva S-pankki saa samalla uudet avarammat tilat infopisteen jatkeeksi.

– Uudet tilat ovat asiakkaalle paremmat ja mukavammat. Nyt emme ole pystyneet välttämättä tarjoamaan S-pankin asiakkaille tarpeeksi yksityisyyden suojaa, Polso sanoo.

Nelisen vuotta toiminut Ideaparkin Prisma oli ovet avatessaan Suomen pienin. Sitä se on yhä. Pienimpiä noin 4 500 neliön Prismoja on maassa useita, joista Lempäälän on pienin 4 518 neliöllään. Toiseksi pienin on Nummelan Prisma, 4 534 neliötä.

– Ehkä neliöiltään Lempäälän Prisma on pienin, mutta ei myynniltään, Polso naurahtaa ja toteaa, että Prisman myyntineliöt eivät pienene uudistuksen myötä.

– Ne eivät pienene, vaan tiivistyvät. Käyttötavarakaupan puolella tiivistetään hieman hyllynvälejä ja tehdään pientä viilausta tarkistamalla tuotevalikoimaa. Myös Oma keittiö-palvelulinjastn ilmettä uusitaan.

Muutostöiden Polso arvioi olevan ohi noin kuukaudessa siten, että Emotion pääsee muuttamaan uusiin tiloihin maaliskuun aikana.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>