Päivi Aikasalo seurakuntapastorin sijaiseksi

Hattulan vs. kappalainen, teologian maisteri Päivi Aikasalo on valittu hoitamaan seurakuntapastorin viransijaisuutta heinäkuun loppuun asti. Hän aloittaa työt Lempäälässä helmikuun alkupuolella.

Valinnan teki kirkkoneuvosto kokouksessaan 21. tammikuuta. Seurakuntapastori Anssi Almgren on virkavapaalla puolen vuoden ajan 1.2.–31.7.2014.

Aikasalo valmistui teologian maisteriksi vuonna 2007. Valmistumisensa jälkeen hän on työskennellyt pastorina Hattulan lisäksi Hämeenlinna-Vanajan seurakunnassa sekä projektipäällikkönä Helsingin Tuomasyhteisössä.

Päivi Aikasalo on pitkän tien pastori. Hän valmistui tekstiilityön opettajaksi vuonna 1989 ja oli peruskoulussa aineenopettajana vuosina 1990–1995.

Vuosina 1997-2006 hän työskenteli lehtorina Helsingin yliopistossa. Vuonna 2001 Aikasalo suoritti filosofian tohtorin tutkinnon kansatieteessä.

Päivi Aikasalo on julkaissut neljä kirjaa ja lukuisan määrän artikkeleja muun muassa Kotimaa-lehdessä.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>