Rötöstelijöitä liikkeellä Lempäälässä

Viikonloppuna perjantaista 31. tammikuuta alkaen rötöstelijät tekivät tuhojaan ympäri Lempäälää. Torstain ja perjantain välisenä yönä murtauduttiin Ideaparkin parkkipaikalla siniseen Fiat Bravo -merkkiseen autoon ja sisältä varastettiin omaisuutta. Manttaalitiellä vietiin viikonlopun aikana kahdesta autosta rekisterikilvet. Murtovarkaat veivät kesärenkaat ja alumiinivanteet Harakkalantie 1 B-rapun varastokopista. Tapahtumiin liittyvistä havainnoista pyydetään ilmoittamaan Lempäälän poliisille.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>