Kunnan rivitalo- ja omakotitalonteilla sama ostaja

Lempäälän kunnan kaavoitus- ja rakennusjaosto on päättänyt varata ja myydä tarjousmenettelymyynnissä olleet rivitalotontin ja kaksi pientalotonttia samalle tarjousten jättäjälle.

Kunnalla oli Moision Lopentiellä tarjousmenettelyllä myynnissä noin 2 600 neliön rivitalotontti, jolla on rakennusoikeutta noin 650 neliötä. Määräaikaan mennessä jätettiin kaksi tarjousta, joista jaosto päätti varata ja myydä kaupan kohteen korkeimman tarjouksen jättäneelle runsaan 190 000 euron hintaan.

Lukutuvankujalla Kuljussa kunnalla oli tarjousmenettelyllä myynnissä kaksi pientalotonttia, kooltaan noin 2 100 ja 2 400 neliötä. Määräaikaan mennessä tonteista tuli vain yksi tarjous. Jaosto päätti myydä ja varata tontit tarjouksen jättäjälle noin 161 000 ja 131 000 euroin hintaan.

– Koska kaikki kolme tonttia varattiin yhdelle ja samalle tarjouksen jättäjälle, Jouni ja Juha Vähäsantaselle, en oikein usko, että he kuitenkaan kaikkia ostavat, arvioi Lempäälän kunnan kiinteistöinsinööri Tuomo Penttilä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?