Lukion vanhimpien ystävänpäivä oli yhtä juhlaa.

Kuin ruusuilla tanssien

Perjantaina 14.helmikuuta lukion toisen vuoden opiskelijat siirtyivät koulunsa vanhimmiksi abiturienttien aloitettua lukulomansa. Tapahtumaa juhlistettiin perinteiseen tapaan pukeutumalla fiinisti ja tanssien aamusta iltaan.

Lempäälän lukion vanhat toivat glamouria ystävänpäivään eri puolilla lähiseutua. Ensimmäisestä tanssiesityksestä saivat nauttia Hakkarin ja Sääksjärven yhdeksännet luokat sekä lukion ensimmäisen vuoden opiskelijat. Hakkarin liikuntahallilta alkaneen päivän mittaan tanssijoista saattoi tehdä havaintoja Ehtookodolla, Himminkodolla, hoitokoti Arvolassa, Vesilahden yläasteella ja Ideaparkissa. Päivän virallinen osuus päättyi siellä missä alkoikin, kun Hakkarin liikuntahalli täyttyi uudelleen yleisöstä, tällä kertaa oppilaiden vanhemmista ja läheisistä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?