Oikaisu tietoihin päivähoidon kesäajan maksukäytännöistä

19. helmikuuta julkaistussa Lempäälän-Vesilahden Sanomissa kerrottiin päivähoidon kesäkuukausien maksujärjestelyistä. Uutisen tiedot olivat osin virheellisiä. Uutinen julkaistiin lehden verkkosivuilla 18. helmikuuta.

Heinäkuun maksu jätetään perimättä kaikissa tapauksissa, joissa lapsi on aloittanut hoidossa ennen 1. syyskuuta 2013. Lisäksi lapsella tulee olla vähintään 16 ennalta ilmoitettua lomapäivää toimintavuoden aikana.

Lempäälässä kahden kuukauden maksuvapautus voidaan myöntää kaikille lapsille hoidon aloitusajankohdasta riippumatta, mikäli päivähoidon koko päivystysaika sisältyy lapsen yhtäjaksoiseen, vähintään 8 viikon mittaiseen poissaoloon.

Vesilahdessa kahden kuukauden maksuvapautus myönnetään, mikäli hoitosuhde on alkanut ennen 1.syyskuuta 2013, ja lapsen vähintään 8 viikon mittaiseen poissaoloon sisältyy koko päivystysaika. Hoitosuhteen alettua 1. syyskuuta 2013 tai sen jälkeen maksu voidaan jättää perimättä yhden kuukauden ajalta. Lisäksi Vesilahden päivähoito on määritellyt poissaolon mahdollisiksi alkamisajankohdiksi 2. kesäkuuta, 9. kesäkuuta tai 16. kesäkuuta.

Lisätietoja kesän maksuttomista kuukausista saa esimerkiksi päivähoidon sihteereiltä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?